Kontakt

DIN LOKALE EIENDOMSMEGLER
I INNLANDET

Østli Eiendomsmegling holder til på Hamar. Vi har lang erfaring og er lokalkjent i Innlandet, spesielt på Hamar, Stange, Løten og Ringsaker.
Skal du kjøpe eller selge bolig, eller ønsker du en verdivurdering, kan du kontakte oss for råd og veiledning. Vi kjenner markedet og den potensielle kjøpergruppen i Innlandet. Vi legger ned mye tid i eiendomssalget, for vi vet at grundig arbeid er forutsetningen
for en vellykket salgsprosess.

Med lokalkunnskap, god oppfølging og ikke minst gode markedsføringsverktøy, legger vi tilrette for at du gjør et godt salg av eiendommen din.

Hjemvendt sønn er nyeste tilskudd i familiebedriften. 

– Som nyutdannet megler har jeg kjempetro på markedet i Hamar!

Østli Eiendomsmegling i Storhamargata har allerede etablert seg godt etter to års drift i Hamar. Den lille familiebedriften bestående av Linn Tonje Nordli, samboer Øystein Østli og nå også Øysteins sønn, Christian Østli, trives godt med å hjelpe kunder med smidige og vellykkede boligsalg. – Vi er opptatt av å strekke oss det lille ekstra. Og med Christian på laget har vi med oss enda en som har fokus på kundeservice og ikke minst klokketro på Hamar-markedet, forteller Linn. 

Unik mulighet for en nyutdannet eiendomsmegler

Christian Østli er nyutdannet, nylig tilbakeflytter og nå også en viktig del av satsningen for familiebedriften. – Jeg føler meg jo veldig heldig som får være med å bygge opp noe som dette, det er jo ikke alle som kommer rett ut av skolen som har muligheten til det, forteller han. Linn har rollen som daglig leder, megler og partner, mens samboer Øystein er partner og back-office. 

Tilfører spennende ny kunnskap

Linn, som også er eiendomsmegler i bunn, synes at Christian blir et svært positivt tilskudd på kontoret. – Det er veldig fint og verdiskapende at vi blir flere! Dette gir oss tid og mulighet til å ta ekstra godt vare på- og følge opp kundene våre på alle måter. Dessuten tilfører han spennende ny kunnskap som ung og nyutdannet, så sammen er jeg sikker på at vi blir et skikkelig bra team, forteller hun. 

Stor tro på Hamar

Selv om boligmarkedet har vært igjennom en utfordrende periode, har de alle tre stor tro på markedet i Hamar fremover. – Det har vært tøffere enn vi trodde da vi etablerte bedriften, men folk skal flytte på seg og Hamar er i stor utvikling, så vi har troen på tiden som kommer, forteller Øystein, som tidligere blant annet har drevet bilbutikk i Elverum. – Boligbransjen er utrolig spennende å være en del av og ekstra moro er det å få gjøre dette sammen med både sønn og samboer. – Jeg synes Hamar er et kjempespennende område med mye som skjer og stadig utvikling. Jeg tror det er helt riktig av oss å satse akkurat her, forteller Christian. – Hamar er og blir en viktig by på mange måter. 

Ekstra god service er alltid en selvfølge hos Østli Eiendomsmegling

Hvert eneste oppdrag betyr mye for teamet i Østli, som er et kjedeuavhengig firma. – Det å være megler er ikke en jobb, men en livsstil. Vi strekker oss langt for hver unike kunde og vi er tilgjengelige stort sett hele tiden, både dag og kveld. Vi ønsker å være en tett og nær rådgiver og til hjelp i alle ledd av salgsprosessen, både når det gjelder tips og råd for hvordan boligen bør presenteres, finansiering av boliglån gjennom å kontakte banker og ikke minst sørge for gode, trygge prosesser, forteller Linn. – Også har vi både kunnskap om- og lidenskap for å hjelpe kundene våre med å skille seg ut og bli lagt merke til i markedet når de skal selge boligen sin, forteller Christian videre. 

Hvorfor velge oss?

Det finnes svært mange eiendomsmeglere, og det kan derfor være vanskelig å velge. Her er noen grunner til at vi kan være et godt valg.

Personlig

  • Vi yter god personlig service og er med i hele prosessen, fra annonsering til oppgjør. Vi lover høyt engasjement og tilgjengelighet når du trenger.

Lokale meglere

  • Vi har svært god lokalkunnskap om boligmarkedet i Innlandet og kan gi en nøyaktig verdivurdering og gode råd i salgsprosessen.

God oppfølging

  • Du får en fast kontaktperson som du har tett dialog med gjennom hele salgs- eller kjøpsprosessen.

Wenche Stenberg-Lierhagen
Jeg er så takknemlig for den gode hjelpen jeg fikk av Østli Eiendomsmegling da jeg skulle selge boligen min i høst. I et litt trått marked ble leiligheten min solgt etter første visning, og jeg er storfornøyd med både pris og prosess. Linn har vært en utrolig god rådgiver og megler for meg. 
Frank Ottosen
Sammen med Østli Eiendomsmegling fikk vi solgt leiligheten vår både raskt og over takst, noe som var mer enn vi kunne håpe på. Prosessen gikk sømløst og fint, det kom mange på visning og det endte med budrunder og salg som gikk behagelig for seg på en moderne, digital og oversiktlig måte. I tillegg hjalp Linn og teamet oss med å lagre tingene våre i en mellomfase! 

KONTAKT

Navn E-post Melding Send inn

Kontakt oss for kjøp eller salg av eiendom i Innlandet.

RING OSS